QR-codes zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en worden steeds vaker ingezet door bedrijven. Het inzetten van QR-codes en het gebruik van deze technologie die achter een QR-code zit heet ‘QR-tivity’. QR-tivity is een relatief nieuwe term die verwijst naar het activeren van bedrijfsprocessen achter de QR-code. Hierbij worden aangepaste en dynamische codes gemaakt die aansluiten bij de specifieke ondernemingsdoelen. Door gebruik te maken van QR-tivity kunnen bedrijven hun klanten een naadloze en gepersonaliseerde ervaring bieden, bedrijfsprocessen verdergaand digitaliseren en daarmee waardevolle inzichten krijgen over het doorontwikkelen van hun succes. 

Van opdracht tot verkoopbaar product middels QR-codes: bouwen aan de toekomst voor 4Itruvian 

QR-tivity is een op maat gemaakt product van Spectia Digital voor 4itruvian BV, dat is ontworpen na uitgebreid overleg tussen beide partijen om een verkoopbaar en technisch haalbaar product te creëren. Deze samenwerking heeft geleid tot een directe bijdrage aan het verkoopproces van een van hun partners. We zijn begonnen met een open start, waarna onze technische specialisten een compleet technisch landschap hebben gebouwd achter de techniek van QR-codes. Met het bouwen van gepersonaliseerde techniek achter QR-codes, lieten we 4itruvian de technische mogelijkheden ervan zien.  

QR-tivity op basis van QR-codes: onbegrensde mogelijkheden door dynamische datacommunicatie 

QR-tivity legt een goede basis in bedrijfsprocessen voor het verwerken en analyseren van alle gegevens achter de QR-codes. Hoewel de bouw van een QR-code zelf geen ingewikkeld proces is, is het juist het fundament achter de QR-code waar QR-tivity zijn kracht uit haalt. Daardoor komen er meer gegevens mee zodra een QR-code wordt gescand. Door een uitgebreide technische basis vooraf bij het maken van een QR-code, zijn de mogelijkheden bij QR-tivity onbeperkt. Bijvoorbeeld, QR-codes bij QR-tivity verwijzen niet alleen naar één vooraf geprogrammeerde link, maar de inhoud van de QR-code kan variëren per gebruikerstype. Bovendien kan de datacollectie gedifferentieerd worden afgestemd op elk type gebruiker. Hierdoor zijn er onbeperkte mogelijkheden en is maatwerk in de ruimste zin van het woord mogelijk bij QR-tivity.

Van idee tot verkoopbaar product: laat Spectia Digital uw ideeën omzetten in realiteit

Bent u een ondernemer en loopt u tegen knelpunten in uw bedrijfsvoering aan, neem dan contact met ons op om de gewenste doelen helder te krijgen en de route naar realisatie uit te stippelen. Door goed uitgedachte digitalisering in uw bedrijfsprocessen kunt u uw resources beter benutten. Spectia Digital begrijpt uw uitdaging en biedt u de oplossing met ons team van ervaren consultants. Met onze diepgaande technische kennis en ervaring, kunnen wij uw ideeën en doelen omzetten in realiteit. Wilt u hiermee verder, neem dan contact met ons op.