grip krijgen op uw data

Wij kijken anders:
Elke vraag over data heeft meerdere kanten die we samen met u aanpakken. Dat zijn de regie, de strategie en de uitvoering binnen uw organisatie. Op deze manier benaderen we het datavraagstuk op de juiste manier.

Industrie

(Semi-)overheid

Zorg

Handel

Dienstverlening

Wij gaan verder onder de naam Spectia Digital! Spectia Digital is gevestigd in Nijmegen en houdt zich bezig met consultancydiensten op het gebied van datavraagstukken, met name business intelligence. Onze consultants hebben meer dan 15 jaar ervaring. Wij zijn uw partner in de strategische positionering van uw organisatie en kunnen operationele vraagstukken invullen. Dat doen wij samen met onze partners in Haus of Data te Nijmegen. Het gezamenlijke doel is om het datapotentieel dat uw organisatie heeft volledig te kunnen benutten.
Wat doet u als bedrijven samengaan en elk hun eigen datasystemen hebben? Hoe maken we er een bruikbaar systeem van voor iedereen? Hoe kan een bedrijf data simpel uit de beschikbare systemen halen zodat u als ondernemer kan sturen op deze informatie? Hoe kunnen we snel over deze data beschikken? Welke data zijn voor de organisatie echt noodzakelijk en hoe stroomlijnt u dat?

Dit zijn vragen die bij elke ondernemer en organisatie spelen in dit datatijdperk. Het is fijn als u pragmatisch aan de slag kunt gaan met de data in uw organisatie. Er is geen tijd voor lange trajecten of nieuwe systemen. De data moet nu bruikbaar en structureel ingezet kunnen worden in uw organisatie. Dan blijft de regie ook in handen van de organisatie. Spectia Digital helpt hierbij zodat u als organisatie digitaal wendbaar bent om mee te kunnen met de Industrie 4.0.

Wist u dat twee derde van de problemen die ontstaan door data niet door data zelf ontstaan? Dit komt vooral door de organisatie of inrichting van werkprocessen. Door te kijken naar de core business van uw bedrijf en de workflow van processen kunnen we de goede dingen gaan meten en sturen op de juiste informatie.

Pragmatisch uw strategie ondersteunen

Korte lijnen

We werken tool onafhankelijk

U blijft regie houden

Gefaseerde aanpak

Zoals één van onze experts zegt:
“Elke vraag over data heeft meerdere kanten die we samen met u aanpakken. Dat zijn de regie, de strategie en de uitvoering binnen uw organisatie. Hiermee benaderen we het datavraagstuk op de juiste manier. Dit doen we met de juiste mensen binnen uw organisatie en dragen onze kennis aan hen over.”

Hoe begin je als ondernemer met digitaliseren?

Als je met data werkt, moet je dat wel op de goede manier aanpakken. “Je moet eerst digitaliseren voordat je met data kunt werken. Als je die data hebt, moet je er ook nog chocolade van kunnen maken. Dat zijn twee aparte stappen waar we ondernemers bij helpen.”
Verder lezen >

Onze aanpak

Sectoren